Menu główne
Witaj
Licznik
Dzisiejsze odwiedziny tej strony...
ogółem: 0
unikalnych: 0
Dotychczasowe odwiedziny tej strony...
ogółem: 5171
unikalnych: 1509
Wszystkich odwiedzin serwisu...
ogółem: 289685
unikalnych: 77888
ogółem: 0
unikalnych: 0
Dotychczasowe odwiedziny tej strony...
ogółem: 5171
unikalnych: 1509
Wszystkich odwiedzin serwisu...
ogółem: 289685
unikalnych: 77888
Ankieta
Improwizacja 251 swing
| Ćwiczenia improwizacji z filmami wyświetlającymi akordy, tonacje i skale. Ćwiczenia harmoniczne. Bogata wiedza teoretyczna poparta animacjami i interaktywnymi ćwiczeniami. 1000 stron nut. |
![]() |
Szkoła improwizacji na saksofon
"Szkoła improwizacji na saksofon". Multimedialny przewodnik po skalach, akordach, skarbnica wiedzy o improwizacji.
Kilkaset podkładów dźwiękowych, ponad 250 patentów, wiele ćwiczeń a także opisy jak improwizować w różnych stylach muzycznych.
- Więcej informacji
Kilkaset podkładów dźwiękowych, ponad 250 patentów, wiele ćwiczeń a także opisy jak improwizować w różnych stylach muzycznych.
- Więcej informacji
Saksofon - kompendium
Praktyka
Improwizacja
Saksofon jazzowy i estradowy
Saksofon klasyczny
Wydarzenia
Szkolnictwo i edukacja
Zespoły saksofonowe
Saksofon a elektronika
Chałtura
Big bandy i orkiestry
Sklepy i serwisy saksofonowe
Zloty i spotkania saksofonistów
Przydatne akty prawne
Forum
| << Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
Wiadomości prywatne |
| Autor | Odpowiedzi |
| Kris7 |
| ||
[ adagio ] Zarejestrowany #3259Dołączył: wto lut 03 2009, 07:14 postów: 6 | Nie wiem czy to zaćma jakaś czy co, ale nie umiem znaleźć opcji jak wejść do moich PW. Mógłby mi ktoś pomoc? Dzięki:) | ||
| Powrót do góry |
| SKAdek |
| ||
[ adagio ] Zarejestrowany #3249Dołączył: czw sty 29 2009, 06:59 postów: 12 | Podpisuje się pod Krisem :> | ||
| Powrót do góry |
| Albattros |
| ||
[ allegro ] Zarejestrowany #2323Dołączył: wto wrz 05 2006, 07:08 postów: 379 | no - ja też, ale głupio mi było zapytać ;) Czasami cisza jest najpiękniejszą muzyką... | ||
| Powrót do góry |
| miccom |
| ||
[ allegro ] ![]() Dołączył: sob lis 26 2005, 11:31 postów: 161 | Witam serdecznie. Właściwie to nie mogę znaleźć opcji dodawania wiadomości prywatnych;/ Choć już kiedyś otrzymałem wiadomość prywatną. Pogadam z szefem ( K.K ) i zobaczymy co zrobić. Pozdrawiam. admin. Gra na instrumencie jest sprawiedliwa. Ile się włoży, tyle się ma. Bez układów, pieniędzy, machlojek. A ile daje radości... Tylko czemu tak trudno się za nią zabrać? | ||
| Powrót do góry |
| Moderatorzy: SkyKnight, kralka, miccom |

Wiadomości prywatne